Kapital
Vi bygger bro mellem landbrug og investorer.

KAPILTAL gør det nemmere og mere sikkert at investere i landbruget og agri sektoren generelt.  

KAPITAL giver sparring på ledelse, forretningsudvikling og investering – samt rådgiver om monitorering af drift og marked. Du får lettere ved at tage beslutninger – og du opnår sikkerhed om din virksomheds udvikling og risikostyring. 

KAPITAL tager aktivt stilling til din virksomhed og markedet. Vi baserer vores stillingtagen på en dyb viden om landbrugsdrift – kombineret med stærke analyser af markedsudviklingen. 

Agrocura´s KAPITAL produkter henvender sig til: 

  • Investorer, der har investeret i landbrug/agri sektor
  • Investorer, der overvejer - eller har besluttet - at investere i landbrug/agri sector. Og
  • Udviklings orienterede virksomheder indenfor agri sektoren. Dvs. landbrug, fødevarervirksomheder og Agri tech industrien. 

Klik her og se mere under hvert produkt: 

Agrocura Funding 

Agrocura Funding Pitch 

Agrocura Match Making

Agrocura Virksomhed Strategi 

Agrocura Farm Rapport 

Agrocura Bestyrelse Repræsentation

Har du ønske om at investere i landbruget – eller har du væsentlige vækst- eller generationsskifte planer – så kontakt Agrocura KAPITAL.

Paul-Chr. Kongsted er den ansvarlige for området KAPITAL, med en solid rygsæk. Paul-Chr. Kongsted er tidligere koncerndirektør for Dangro Invest. Dangro Invest ejede og drev ca. 20.000 ha. planteavl i Polen og Rumænien. I Dangro Invest stod han i årene 2010-2016 i spidsen for gennemførelsen af en turn-around ved etablerig af ny strategi, en effektivisering af driften og forberedelsen af selskabet til et salg af aktierne. Tidligere har Paul-Chr. Kongsted arbejdet 13 år i ventureindustrien – med opgaver som forretningsudvikling af teknologivirksomheder og tiltrækning af kapital til disse virksomheders udvikling. Oprindeligt er Paul-Chr. Kongsted uddannet i banker, hvor han i 15 år arbejdede primært med rådgivning til virksomheder og som kreditchef. 

De primære specialer er:

  • Strategisk ledelse og forretningsudvikling
  • Finansiering
  • Kapitaltiltrækning

          Investor rådgiver, Paul-Chr. Kongsted tlf.: 20 80 10 80

         Teamchef & Cheføkonom, Jens Schjerning tlf.: 21 42 56 20

        Markedschef, Søren Nordborg tlf.: 21 31 10 92

Agrocura på Facebook

 

Social Links