7 november
Tur til England den 7.-10. november 2017
Vil Brexit ændre EU? Hvilken indflydelse får det på landbruget? Tag med Agrocura til England og få svar.

Download program for turen længere nede på siden.

England har aktiveret artikel 50 og om 2 år er det farvel til EU. Om få år ved de engelske landmænd ikke i hvilket omfang der er marked for deres produkter eller i hvilket omfang de vil opnå direkte økonomisk tilskud. Selv på en god dag kan det nemt give hovedpine at tænke på . Tag med til England og hør om Brexit, hvorfor og hvad nu. Vi skal besøge planteavlere, mælke- og svineproducent og høre deres betragtninger og om deres landbrug. Vi skal ind og se Arlas nye enorme mejeri nordvest for London (Aylesbury) og selvfølgelig høre deres tanker efter Brexit og om det sidste nye i forbruger trends.

London er finanscentrum for Europa og kan London holde denne position ude for EU? Kan det Britiske ejendomsmarked tåle at blive pumpet hårdere op i pris – både når man ser på jord, men også ejerlejligheder i London eller risikerer vi, at England vil eksplodere i en Brexit boble.  Vi skal besøge en af Englands største banker og også høre deres syn på, om Londons finanscentrum i Europa eksisterer om fem til ti år, herunder hvad bankerne ser af nationale økonomiske konsekvenser. Vi kigger ind til Savills (kæmpe stor ejendomsmægler med 100 kontorer i England og 700 kontorer på verdensplan) og hører perspektiverne for priserne på jord og landbrug. Desuden skal vi besøge den store engelske landboforeningen, NFU (National Farmers Union) og kigge lidt mere i detaljen omkring driftsøkonomi i de engelske landbrug og høre om rådgivningen. Et parlamentsmedlem vil fortælle om de politiske aspekter i de kommende par år og om forhandlingerne med EU.

Turen til England afholdes den 7.-10. november 2017 og det er ”først til mølle” med tilmeldinger (begrænset tilmeldinger).

Tidspunkt: 
07.11.2017 - 07:00
Sted: 
England
Arrangør: 
Agrocura
Pris: 
Pr. person - kr. 11.000 v/ enkeltværelse og kr. 9.500 v/ dobbeltværelse - Priser ex. moms
Tilmelding til: 
info@agrocura.dk, tlf. 7436 5150 eller direkte her på siden
Tilmeldingsfrist: 
01.09.2017 - 12:00
Kontaktperson: 
Troels Schmidt

TagsTilmelding

Du kan tilmeldig dig dette arrangement ved at udfylde formularen og tryk tilmeld!

Skriv dit fornavn og efternavn.
Vejnavn og nummer, evt. etage / nr.

Kontakt os

Chefanalytiker, cand. polit.
trs@agrocura.dk
74365071

Agrocura på Google Plus