Hvad er Focus?
Agrocuras basis abonnement hedder Focus. Ved at abonnere på produktet får du adgang til vores analyseunivers. Vi analyserer markedet og giver på baggrund af analyserne vores holdning til kende med klare anbefalinger omkring råvarer, finans og formue.

Hvad får jeg?

På hjemmesiden kan du se vores analyser og anbefalinger. Derudover kan du se et hav af børskurser indenfor overstående områder. Når vi mener der skal handles i markedet sender vi en SMS til dig. Som bruger får du også adgang til vores lukkede nyheder, som kan være WASDE rapport, jordprisudviklingen, nyeste indenfor bidragssatser mv.

Opbygning

Du kan modtage en daglig markedskommentar hvor vi opdaterer omkring de ting, du skal forholde dig til i råvare- og finansmarkederne. Her onsdag udsender vi vores strategiovervejelser for den kommende tid. Den daglige markedsopdatering understøtter onsdagens strategi og når der skal handles, vil det også fremgå af den daglige skriv.

Hver torsdag bliver du orienteret om baggrunden for vores anbefaling i vores løbende fundamentale analyser. Det kan f.eks. være konjunkturanalysen omkring Brasiliens økonomi ellers Kinas voldsomme nedgang i antal søer. Er du en person som anvender futures/optioner for at minimere virksomheden risiko har vi selvfølgelig også en plan herfor.

Bestem selv

Som person er vi forskellig. Nogle vil gerne have en mail hver dag, andre maksimalt én gang i ugen. Ofte vil vi gerne kun have tilsendt analyser indenfor de områder vi interesserer os for. Alt det har vi taget højde for. Du kan redigere din egen profil på vores hjemmeside, dvs. hvis du vil have en mail hver dag, så sætter du et kryds her. Ønsker du f.eks. ikke at modtage mails omkring formue, så fjerne du krydset her. På vores hjemmeside kan du dog stadig finde de ting, som du ikke har ønsket at modtage en mail på.

Erhverv og privat

Focus henvender også til andre udover landmænd. Er du en privatperson, som gerne vil følge renteudviklingen i forhold til evt. omlægning af flexlån er Focus oplagt for dig. Du sætter bare flueben i finans, så modtager du kun analyser som vedrører dig. Du kan også være en erhvervsdrivende, som følger olieprisudviklingen og gerne vil vide hvornår prisen skal låses på lang sigt, så hjælper Focus dig også her.

Pris

Prisen er 375 kr/md. bindende i 12 måneder, hvorefter det automatisk fornyes for de næste 12 måneder. Evt. opsigelse skal ske minimum 1 måned inden udløb af abonnementsperioden.

Såfremt du gerne vil vide mere, så kontakt os meget gerne.

Introduktion