8 januar
Agrocura er igen med på NutriFair
Sønderjyderne laver konkurrence og er aktive på Speakers Corner.

Agrocura er for fjerde år i træk repræsenteret på NutriFair i dagene onsdag og torsdag den 17. og 18. januar og kan træffes på stand A-1187.

Alle der besøger Agrocura´s stand, kan få en god snak, gode råd og deltage i konkurrencen om ét stk. Sonos højttaler. Der udtrækkes 1 vinder/højttaler pr. dag. Agrocura byder også på frisk tappet fadøl.

 

Fuldt Agrocura hold på NutriFair

På Agrocura´s stand kan du få en snak med cheføkonom Jens Schjerning, markedschef Søren Nordborg, kundecheferne Ole Eriksen og Ole Skovbøll Jensen, analytikerne Jens Kornbeck og Markus Fiebelkorn samt investor-rådgiver Paul-Chr. Kongsted.

Agrocura er godt rustet til at snakke med alle kunder vedrørende det finansielle- og/eller råvareområdet.

 

Er med på Speakers Corner

Agrocura nøjes ikke bare med at deltage på messen i Fredericia. I løbet af NutriFair deltager tre af Agrocura´s analytikere på Speakers Corner. Det er investor-rådgiver Paul-Chr. Kongsted, som fortæller om ambitioner for udvikling af landbrug - kan realiseres gennem etablering af en vel funderet strategi for virksomheden og et stærkt samarbejde med investorer, samt cheføkonom Jens Schjerning og analytiker Jens Kornbeck, som tager fat på den næste boble på aktie- og ejendomsmarkedet.

 

Mange udstillere

Generelt er fagligheden i fokus på NutriFair. Der ventes flere end 200 udstillere, og udstillingen er desuden rammen om en række debatmøder, generalforsamlinger og foredrag. Eksempelvis deltager Frej, som er en uafhængig, fødevarepolitisk tænketank med en gruppe yngre mænd og kvinder i spidsen fra både land og by.

Frej har bl.a. et område på messens nye Meeting Lounge, så man kan også møde dem og tage en snak, når de ikke er på Speakers Corner.