2 januar
NutriFair: Agrocura er atter med på banen
Agrocura er igen i år repræsenteret på landbrugsmessen NutriFair - onsdag 18. januar og torsdag 19. januar i Fredericia.

For tredje år i træk er rådgivningsvirksomheden Agrocura at finde på landbrugsudstillingen NutriFair - onsdag 18. januar og torsdag 19. januar i Fredericia.

”Interessen for vores rådgivning og ekspertise er simpelthen så stor, at vi gerne kommer igen. Vi er på stand nr. A-1026, og alle er velkommen til en snak med rådgiverne, en kop kaffe og lidt sødt til tanden,” siger direktør Klaus Andersen, Agrocura.

Er med på Speakers Corner

To Agrocura-analytikere deltager på Nutrifairs Speakers Corner. Chefanalytiker Troels Schmidt taler om trends og forventninger til markederne for mælk og svinekød. Han tager fat perspektiverne for prisudviklingen på de to hovedområder. Hvilke faktorer bidrager positivt og negativt i 2017/18, og hvilke forventninger kan man have til afregningen.

Med er også cheføkonom Jens Schjerning, som taler om jordprisernes udvikling og vædiansættelse, herunder rentens indvirkning.

Under messen bliver der på Agrocura stand A-1026 udtrukket tre vindere blandt gæsterne. De tre præmier er rådgivning til en værdi af hver 2.500 kr.