1:1 møde - Bliv klogere på renter, konjunkturer og ejendomsmarkedet (21.11.24)

Tidspunkt: 21. november 2024 kl. 13:00 - 17:00

Sted: Online Teams-møde
Arrangør: Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Pris for deltagelse: Gratis

Er du klar til at optimere din økonomi med en stærk rente, konjunktur- og ejendomsstrategi?

Renteudviklingen har stor betydning for både virksomheder og private ejendomsejere – uanset om det drejer sig om parcelhus, sommerhus eller ejerlejlighed. Da køb af fast ejendom er tæt knyttet til konjunkturerne, er det afgørende, at store beslutninger træffes med det rette økonomiske udsyn. Det kræver grundig forberedelse for at opnå et klart overblik over de potentielle prisudsving og de strategiske muligheder, der kan bruges for at minimere risiko og maksimere gevinst.

Vil du have indsigt i rentestrategier, valg af lån, og den rette timing for køb og salg af fast ejendom? Eller er du nysgerrig på udviklingen i bidragssatser og rentemarginaler?

Så book et uforpligtende 1:1 møde med mig!

På mødet får du en introduktion til, hvordan de finansielle værktøjer kan anvendes aktivt til at styre risikoen på dine lån. Sammen vil vi gennemgå din økonomiske situation og vurdere, hvordan du bedst optimerer dine finansieringsomkostninger. Vi dykker ned i praktiske eksempler med udgangspunkt i din specifikke situation, så du får en skræddersyet strategi.

30 minutter - kun til dig 

Jeg har åbnet op for gratis, uforpligtende 1:1 Teams-møder i min kalender. Du kan nemt booke en 30-minutters session på et tidspunkt, der passer dig, så vi kan finde de bedste løsninger for dig i markedet.

 

Fandt du ikke et tidsinterval der passer dig? Giv mig et kald på tlf. 2142 5620, så finder vi ud af det sammen. 

 

Jeg ser frem til at møde dig online :) 

Jens Schjerning Jens Schjerning
Cheføkonom, HD-F 32671519
21425620
[email protected]