Nyheder

Økologiske afgrødepriser

Det økologiske marked for korn ligger fortsat mere eller mindre vandret. I og for sig er det ikke unaturligt, da større ordrer historisk først placeres fra slutningen af maj og fremefter.

Corona giver nye perspektiver på risiko

Coronakrisen giver stof til eftertanke omkring risiko. Stormvejr kan komme pludselig ind fra højre. Se nu på f. eks. fly-, hotel-og restaurationbranchen.

Gennemgang af USDA’s Wasderapport – Det bliver en spændende sæson!

Overordnet giver rapporten støtte til aktører i markedet, der skal ud og købe korn, da der er udsigt til en rigelig mængde korn på verdensplan. Men i EU forventes en nedgang i hvedeproduktionen, så risikoen for højere priser er bestemt fortsat til stede med tanke på det tørre forår.

Kort opdatering på de finansielle markeder

Vi kommer omkring kraftige udsving på aktie- og rentemarkedet i marts og april måned, samt aktuelle muligheder.

Historisk aktienedsmeltning, afløst af historisk optur – hvad så nu?

30 % er aktierne steget siden bunden d. 23 marts – var det starten til et nyt bull-marked de næste 8-10 år, eller blot en korrektion mod nedsmeltningen i marts.

Webinar: Corona update version 6

Se eller gense webinaret fra onsdag den 29. april 2020.

Hvad kan det få af betydning for afgrødepriserne hvis tørken fortsætter?

Vi ser nu en usikkerhed i markedet omkring den kommende høst af afgrøder pga. af manglende nedbør. Det er ikke kun i Danmark der er tørt, men i hele EU og omkring Sortehavsområdet.

Webinar: Corona update version 5

Se eller gense webinaret fra den 15. april 2020.

Corona update

Der er ikke noget, vi hellere vil end møde jer. Dog er vi nødt til, i takt med at Danmark åbner mere op, fortsat at overholde de af myndighederne fastsatte retningslinjer - for både jeres og vores skyld!

Schjerning: Vi får ikke en langvarig recession!

Normalt vender aktierne ni måneder før recessionen. Men en pludselig sundhedskrise har betydet, at aktier og økonomi er gået hånd i hånd ned.