Nyheder

Agrocura ønsker en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Vi holder julelukket fra den 22. december 2023 til den 2. januar 2024 - begge dage inkl.

Vejrudsigten byder på regn og blæst - men bliver der blæst omkring renten næste år?

I sidste uge var vores cheføkonom, Jens Schjerning, i podcaststudiet med Sparekassen Sjælland-Fyn.

Stærkt ejendomsmarked – specielt jord

Priserne stiger 3,2 til 3,4% på huse, sommerhuse og ejerlejligheder. Derimod stiger jordprisen i 2. kvartal med hele 5,8% og den samlede stigning i år ligger på 6,9% Dermed fortsætter jordprisen med at stige mere end det øvrige ejendomsmarked. Det er helt naturligt, da der fortsat er en manko på 10-15% til det øvrige ejendomsmarked. Ring til Jens Schjerning tlf.: 2142 5620 / mail: [email protected] herom.

Agrocura avisen 2023

Så er vores årlige Agrocura Avis på gaden – igen som indstik i Effektivt Landbrugs weekendavis og som digital udgave her på siden. Årets avis er traditionen tro spækket med faglige analyser af finans- og råvaremarkederne og spændende kundecases.

Sommer podcast 2023

Sidste podcast inden 3 ugers sommerpause. Inflationen banker for alvor på døren til de 2 %, men hvorfor skulle den stoppe her? Jens og Jens vender den økonomiske dagsorden, og kigger ind i konjunkturbilledet, renter, aktier, ejendomme og inflationsudsigten. Lyt med her og ha´ en rigtig god sommer.

Agrocura ønsker en god sommer

Der er sket en masse i Agrocura det seneste halve år, så vi kigger lidt tilbage og gør status på konjunktur, investering og råvarer.

Aktieuniverset - Gratis podcast

Vil du opdateres på aktier, økonomi, inflation, renter, og ejendomspriser?

Jordprisen i hopla

Gennemsnittet hedder nu 181.000 kr./ha. i Danmark. Danmarks Statistik har revideret alt ejendomsdata, hvilket betyder, at jordprisen allerede sidste år i 2. kvartal 2022 fik et godt løft og kom ud af det sidelænse marked. Hvis nogen er i tvivl, så er trenden op. Hvis du tegner et lille analyseabonnement ved os, får du 4 gange årligt jordprisstatistikken inkluderet. Ring til Jens Schjerning tlf.: 2142 5620 / mail: [email protected] herom.

Ejendomsmarkedet

Prisfaldet på fast ejendomme i Danmark er måske allerede slut. Det tyder på, at ejendomsmarkedet er rigtigt stærkt i mange lande her i 2023. Godt nok viser den årlige udvikling et prisfald, men det første kvartal af 2023 viser mange steder stigninger. I Danmark får vi først i slutningen af juni tallene for første kvartal. Prisfaldet er formentligt allerede overstået, jeg skal forsøge at forklare.